Het verhaal achter...

Sinds 2005 creëert Lovely Mariquita een kleurrijke wereld die zich weerspiegelt in accessoires, kleding en grafisch werk. Kenmerkend zijn de eigen ontworpen dierenfiguren. Deze zijn terug te vinden als rode draad door de hele collectie.

De kleding ademt een jaren 50/vintage sfeer uit door de snit maar is op en top hedendaags, elegant, draagbaar en makkelijk te onderhouden.

En ons stokpaardje: nog steeds staat Lovely Mariquita voor 100% handgemaakte unieke stukken met een mooie afwerking.

De Lovely Mariquita figuren zijn stuk voor stuk eigen ontwerp en auteursrechtelijk beschermd. Gelieve de tekeningen die met 100% liefde en inzet zijn gecreëerd binnen dit label niet ongevraagd te gebruiken voor eigen, andere en commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. (Lovely Mariquita voor The Fluffy Factory) Inbreuken worden steeds juridisch vervolgd.

Lovely Mariquita is

Cindy Iwens

Jean Jaureslaan 40
9050 Gentbrugge
België

Afspraken telefonisch via 0032 494/81.44.19 of via e-mail:

cindy@lovelymariquita.be

www.facebook.com/cindy.iwens

http://www.facebook.com/#!/pages/Lovely-Mariquita/209431889082966 

Hoe bestellen?

Op de website tonen we u een overzicht van het aanbod, maar dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wenst u de kleding van dichtbij zien? Dan heb je keuze uit de bestaande collectie die aanwezig is in de homeshop.
Of wil je uw eigen pièce unique samenstellen qua kleuren en afwerking in uw eigen maat maak dan eerst een vrijblijvende afspraak voor de HOMESHOP. 

                              Of...

Stuur een e-mail naar cindy@lovelymariquita.be.

Geef een omschrijving van het gewenste artikel:
- model volwassen of kinderen
- kleur
- maat
- aantal
- extra info

Wacht op een confirmatie van beschikbaarheid, prijs, verzenkosten en levertijd.

Na bevestiging graag de betaling in orde maken:
- via overschrijving: Belfius IBAN BE18 0689 0028 0265


Na ontvangst van betaling wordt de bestelling zo vlug mogelijk binnen de aangegeven levertijd gemaakt en verstuurd. U ontvangt een bericht van ons wanneer de bestelling verzendklaar is.

Bestellingen op maat kunnen niet worden omgeruild. Geen omruiling voor afgeprijsde artikelen. Voorschotten zijn niet terugbetaalbaar.

mailinglist

Email:

 subscribe