Lovely Mariquita collectie te koop via ...

 

 ... op afspraak, tijdens opendeurdagen of via een aantal winkelpunten (zie: Shops)

 

SUMMERSALE!

Van 1 tem 31 juli doen we nog eens 10% extra van de aangeduide soldenprijs bij aankoop vanaf 1 stuk en -20% bij aankoop vanaf 2 of meerdere stuks
Wanneer:
zaterdag 1 juli: ZONDER afspraak van 11-18u doorlopend en andere dagen: vrijblijvend NA AFSPRAAK
Waar: Jean Jaureslaan 40 (opgelet: eenrichtingsstraat!), Gentbrugge

 

HOMESHOP / ATELIER

U kan steeds op afspraak terecht bij ons. Een bezoek aan de homeshop is volledig vrijblijvend. 
Adres: Jean Jaurèslaan 40 (eenrichtingsstraat!), 9050 Gentbrugge

Afspraak via cindy@lovelymariquita.be of via 0032 494 81 44 19

In het atelier / de homeshop is er steeds een voorraad collectiestuks beschikbaar. 

U kan zich steeds inschrijven voor de nieuwsbrief als u  op de hoogte wil worden gehouden van opendeurdagen en verkoopsdagen zonder afspraak.
Contacteer ons gerust indien u meer info wenst via e-mail of telefonisch.

 
 
COMMUNIE- en LENTEFEEST 2018

U kan bij ons terecht voor een lentefeest of communie-outfit op bestelling, op maat gemaakt of rechtstreeks uit collectie (-10%),
steeds ruime stock aanwezig en direct beschikbaar
Bestellingen voor lentefeesten of communie worden aanvaard tot 2 weken voor feestdatum
Data omtrent opendeurdagen ivm communie/lentefeest worden gepubliceerd vanaf eind september ongeveer

Graag een afspraak op een moment dat u past?U kan ons hiervoor telefonisch contacteren of via e-mail

We hebben reeds 12 jaar ervaring met tailor made kleding.

Hou deze pagina in de gaten voor nog eventuele wijzigingen. U kan ook inschrijven op de nieuwsbrief als u op de hoogte wil worden gehouden van dit event.


MEDEDELING

Per aankoopschijf/ besteding van 50€ spaart u 5€. U kan dit bedrag gebruiken bij een volgende aankoop of opsparen voor een grotere korting. Klantentegoeden zijn niet cumuleerbaar.

De korting kan evenwel niet worden gebruikt voor de aankoop van reeds afgeprijsde artikelen, accessoires, retouches en volledige eenmalige patroonaanpassingen op aanvraag (verregaande aanpassingen van oorspronkelijk model).
Gespaarde kortingen zijn onbeperkt geldig. U kan de korting ook opnemen via een Lovely Mariquita aankoopbon, zodat u iemand anders een plezier kan doen.

 

 

 

 

BELANGRIJK BERICHT: INBREUK AUTEURSRECHT
Alle illustraties en creaties ontworpen voor het label Lovely Mariquita zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen in geen geval zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur worden gebruikt voor commerciële en persoonlijke doeleinden. Inbreuken worden steeds juridisch vervolgd.
 
Helaas zijn er sinds de zomer van 2012 kledingstuks met de Lovely Mariquita hertjesillustratie in grote oplage in omloop gebracht door een kledingketen, zonder medeweten en toestemming van de auteur, met name Cindy Iwens, stichter van Lovely Mariquita.
De zaak is ondertussen tussen beide betrokken partijen in der minne geregeld kunnen worden. De verkoop in Vlaanderen is stopgezet.
Vanaf juli 2014 zijn er wederom namaakproducten in België en Nederland in omloop gesignaleerd. Indien u dergelijke inbreuken ook zou vaststellen, bedankt om ons te verwittigen. 
 
Authentieke Lovely Mariquita producten worden steeds verkocht onder vermelding copyright Lovely Mariquita en in de verkooppunten vermeld op deze website.
Reportage Koppen

Reportage Koppen

mailinglist

Email:

 subscribe